Preventie

Tijden zijn veranderd. We hebben tegenwoordig minder tijd, terwijl er steeds meer van ons verwacht wordt. Werkgevers en werknemers staan onder meer druk en dat is te zien in de cijfers van o.a. burn-outs en andere klachten.

Privé- en werksituaties kunnen zeer belastend zijn en ze stellen onze fysieke en mentale veerkracht ook regelmatig op de proef. We trekken dan ook pas aan de bel, wanneer er emotionele, fysieke en mentale klachten ontstaan. Meestal is het dan al te laat en is de ‘rek’ eruit. Het vervolg is verzuim.

Bij een burn-out is het reïntegratietraject een langdurig proces. Er moeten hierin met heel veel verschillende aspecten rekening gehouden worden. Het verzuim van een medewerker ook brengt daarnaast natuurlijk ook een financiële kostenpost met zich mee.

Body & Mind Release heeft, in tegenstelling tot het reguliere traject, hele snelle, positieve en duurzame resultaten laten zien. Van cliënten krijgen we terug dat ze meer energie, ontspanning, levensvreugde, doel, veerkracht en positiviteit ervaren. Daardoor kan verzuim worden voorkomen of het kan worden ingekort.